Звернення від ГО ВОЛЬТЕРРА

Павлівський патріот чи звичайний корупціонер?!!
03.09.2020
«Слуга Народу»: «…в сім’ї не без …»
10.10.2020
Звернення від ГО ВОЛЬТЕРРА
Президенту України
Зеленському В.А.
Голові політичної Партії «Слуга Народу»
Корнієнко О.С.
Голові Запорізької обласної
організації Партії «Слуга Народу»
Федорову М.А.
Голові Запорізької ОДА
Боговіну В.В.
ЗВЕРНЕННЯ
Для того аби отримати безпрецедентну довіру громадян України та прийти до влади Ваша команда урочисто обіцяла, серед іншого, «побороти корупцію»та «посадити весною всіх корупціонерів».
З огляду на вище вказане маємо до Вас запитання:
1. Чому Ви, всупереч партійним принципам та обіцянкам висунули КОРУПЦІОНЕРА кандидатом на посаду Павлівського сільського голови, Запорізького району, Запорізької області?
Клименко Анатолія Васильович – діючий голова сільради, який за час перебування на посаді відзначився низкою кримінальних проваджень та «встиг» потрапити в Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення (https://corruptinfo.nazk.gov.ua/)! Так, пан Клименко особисто відвідав Одесу 31.03.2018 року та намагався дати хабара заступнику військового прокурора Одеського гарнізону Південного регіону України Глумакову А.С., за що і був заарештований співробітниками Військової прокуратури та СБУ, опинився за гратами, де просидів кілька місяців, визнав свою провину, отримав судимість та вийшов на волю (у нашій країні так можна, були б кошти…).
2. Чому Ви, всупереч все тим же партійним принципам та обіцянкам висунули кандидатами у депутати вказаної сільради спільників описаного вище КОРУПЦІОНЕРА, а саме діючих депутатів, які постійно порушували Закон, займалися розкраданням земель, підробляли документи?
За 3 роки каденції діючі депутати Павлівської ОТГ і, за сумісництвом, ваші теперішні висуванці, рішеннями сесій (часто без кворуму та з конфліктами інтересів) «роздали собі коханим» та своїм родичам у власність по кілька гектарів земель, зокрема у межах населених пунктів. Наприклад: сім’я депутата Фурсової Віри Іванівни отримала 4 земельні ділянки загальною площею 7,5 га (3,5 з них на городах жителів села Біляївка); сім’я Миколенко Ірини Леонідівни – 4 земельні ділянки площею 8 га (4 га в селі Білявка на городах, 4 га в селі Зелене на городах жителів); сім’я Сошнєва Віктора Анатолійовича – 3 ділянки загальною площею 6 га (городи через донецьку трасу навпроти Павлівського кладовища); сім’я Бичек Наталі Вікторівни – 4 га поблизу с Поди; сім’я Шевчука Михайла Миколайовича – 5,89 га в межах села Нововасилівка; родичі Шваюк (Яланська) Ілони Сергіївни – 4 га (та 2 у процесі оформлення на нового чоловіка) та інші.
До речі КОРУПЦІОНЕР (з першого питання) звісно не забув і про себе та свою родину – скромно «відписав» близько 6 га у власність. А от родині свого кума Чоблі Миколи Миколайовича (теж Вашого кандидата) – «не пожалів» цілих 8 гектарів: 4 га в селі Біляївка на городах та 4 га в селі Зелене на городах селян та біля ставку.
Весь цей «депутатський дерибан» ще й приправлений масовою роздачею земель невідомим людям з інших областей та представникам правоохоронних органів (може тому описане так і не отримало належного розгляду) замість того аби надати земельні ділянки дійсно тим хто їх заслужив по праву, зокрема ветеранам праці та воїнам АТО.
ГО «ВОЛЬТЕРРА»