ТУТ ЧЕКАЮТЬ ПУТІНА?!!!

Головна наукова юридична установа України підтвердила незаконність Висновку з оцінку впливу на довкілля отриманого БЗК для розробки кар’єру
25.06.2022
17.07.2022 року.
 
Запорізька область, Запорізький район, в 1 км. від Вільнянська, 21 км. від Запоріжжя, 30 км. від зони бойових дій (передової) проросійський бізнес підіймає голову.
Це творять Фірташ та його покидьки!!!
Перші особи держави в Києві, правоохоронні та судові органи, голова Запорізької ОДА Старух, голова ГУНП Запорізької області Лушпієнко, обласний прокурор, не тільки все знають, а навіть кришують під час війни знищення Вільнянщини.
Відбувається незаконна розробка Біляївського родовища. Говорять, що будуть видобувати каолін, але насправді в цих покладах титан та цирконій, а на глибині, починаючи з 50 метрів ураново-торієве зруднення піщаного типу. У підприємства відсутні очисні споруди, роботи відбуваються у витоці річки Вільнянка, яка впадає у річку Дніпро… Запоріжжя, область та всі населені пункти нижче по течії будуть пити це лайно. Техніка цих аферистів працює не на захист нашої держави, а на знищення українців, які своєю кров’ю відстоюють та поливають терена України.
Немає Закону, немає правосуддя, тільки гроші, які осідають в карманах наших чиновників мають значення!!!
Дивіться уважно українці, ми з вами знімаємо з себе останнє та передаємо на фронт, а тим часом виродки в Законі копають нам могилу.
Такого майбутнього ви хочете своїм нащадкам?… Це ГЕНОЦИД!