«Слуга Народу»: «…в сім’ї не без …»

Звернення від ГО ВОЛЬТЕРРА
09.10.2020
Так чиї «СЛУГИ»?
19.10.2020
Голова Запорізької ОДА Боговін Віталій Вікторович у рамках візиту до м. Вільнянська пообіцяв розібратися, яким чином кандидатом на посаду Павлівського сільського голови від Партії «Слуга Народу» «затесався» КОРУПЦІОНЕР – Клименко А.В. Це прямо суперечить ідеології та принципам Партії, адже для того аби отримати безпрецедентну довіру громадян України та прийти до влади Президент та вся команда «Слуг» урочисто обіцяла, серед іншого, «побороти корупцію» та «посадити весною всіх корупціонерів».
Допускаємо, що Віталій Вікторович дійсно не знав, що в їх «політичну сім’ю» проник Клименко, адже його фраза «в сім’ї не без урода» (в бік Корупціонера, який стояв поряд) награною не виглядала.
Сподіваємось, що губернатор слів на вітер не кидає, швиденько розбереться та «попросить Толю піти подалі», аби «Партійний авторитет» з 70% не впав до нуля, принаймні на території Вільнянщини.
П.С. Розбиратись особливо ні в чому: Клименко А. В. – діючий голова сільради, який дав хабара у 5 тисяч «не наших» військовому прокурору в Одесі, за що потрапив в Єдиний державний реєстр корупціонерів (https://corruptinfo.nazk.gov.ua/)! Провів за гратами кілька місяців, повністю визнав свою провину, отримав судимість та вийшов на волю «під зобов’язання» перед Одеситами відкрити каоліновий кар’єр» на території своєї сільради. Поки що не відкрив, тому й «ломиться» з усіх сил на другий термін в сільраду. Це ж бо краще ніж другий термін в буцегарні!