Попереджувальна акція протесту 31.08.2019 року

І знову на громаду наплювали…
15.08.2019
ВІЛЬНЯНЩИНА НЕ МІСЦЕ ДЛЯ КАР’ЄРУ!
15.09.2019
Україна, Запорізька область, Вільнянський район, 2019.
Минулої суботи поблизу Матвіїївки відбулася попереджувальна акція протесту. Групою вільнянців та жителів навколишніх сіл, було тимчасово перекрито відрізок шляху Харків-Сімферополь. На пішохідному переході був створений живий ланцюг, який періодично обмежував рух автомобільного транспорту у найбільш піковий час.
Цим пікетувальники хотіли привернути увагу обласної влади, держави до проблеми та думки переважної більшості вільнянців, які виступають проти розробки каолінового кар’єру та будівництва «Біляївського збагачувального комбінату». Небайдужі люди прагнуть зупинити перетворення нашої квітучої землі на зону екологічного лиха.
Цей відчайдушний крок громадськості не залишився поза увагою поліції, представники якої увесь час проведення заходу, були поруч.
Та нажаль голова Вільнянської РДА Іванов Д., не знайшов часу та відваги подивитись у очі представникам громади, адже саме він довів ситуацію до цієї межі, активно лобіюючи інтереси ТОВ «БЗК». Він і надалі продовжує підписувати ганебні та незаконні рішення, користуючись посадою, нехтує думкою місцевих жителів та плює на Конституцію та Закони України.