Так чиї «СЛУГИ»?

«Слуга Народу»: «…в сім’ї не без …»
10.10.2020
5 грудня – Всесвітній день Ґрунтів (WORLD SOIL DAY)
05.12.2020
9 жовтня 2020 року під час перебування голови обласної державної адміністрації (та кандидата в депутати Запорізької обласної ради від «Слуги Народу») Боговіна В.В. у Вільнянську, представником ГО ВОЛЬТЕРРА було поставлене питання щодо висування цією політичною партією кандидатом на посаду Павлівського сільського голови Клименко А.В, особи, яка внесена до Державного реєстру корупціонерів.
Губернатор сказав: «В сім’ї не без урода» та пообіцяв розібратись.
15 жовтня дізнавшись про перебування голови ЗОДА у Вільнянську довелось поцікавились, чи вивчив він це питання. Віталій Вікторович сказав, що розібрався, а відповідь надасть у вихідний. Правда не зазначив у який саме, мабуть після виборів?
А тим часом Клименко нехтуючи карантинними обмеженнями збирає людей на дні села, цинічно підкуповуючи виборців безкоштовним шашликом та горілкою, роздаючи подарунки.
Тому ми не маємо права підтримувати та доручати представницькі мандати «Слугам», які не здатні об’єктивно надати оцінку відвертим корупціонерам таким як Клименко та діючим депутатам, які знову рвуться до влади:
Миколенко І.Л, Чобля М.М, Шевчук М.М, Шваюк І,С, Фурсова В.І, Бичек Н.В, Заховалко А,Г, Сошнєв В,А, Лєбєдєв В.Л.