Зустріч членів робочої ініціативної групи з мешканцями сіл Вільнянського району

Ініціативна робоча комісія у с. Зелене, Вільнянського району, Запорізької області
26.06.2017
Особистий прийом громадян Народним депутатом України Кривохатько В.В. 27.06.2017 року
27.06.2017
З 16 по 26 червня 2017 року ініціативною робочою комісією з питань протидії розміщення ТОВ «Біляївський збагачувальний комбінат» на території Павлівської сільської ради було проведено ряд зустрічей з мешканцями сіл Павлівської громади.
Робочою комісією були охоплені п’ять сіл, що найближче прилягають до місця розташування каолінового родовища, а саме: Зелене, Роздолля, Біляївка, Значкове та Резедівка. Не зважаючи на зайнятість сільського населення в літню пору, жителі таки знаходили час для зустрічі.
Метою таких заходів є інформування населення Вільнянського району про роботу комісії за майже три місяці. Жителів ознайомлено з отриманими листами-відповідями, прийнятими рішеннями місцевих депутатів проти каолінового кар’єру, надано відповіді на всі питання, роз’яснено правові аспекти. Окремим пунктом стало масове розповсюдження підпільної газети «Вільнянський каолін», якою проектанти намагаються здобути собі прихильників. Та вже людей не так просто надурити!
Не стоїть осторонь і влада, підтримує своїх співвітчизників у боротьбі з «кар’єрними кротами». На зустрічах були присутні депутати Павлівської сільської ради – Бичек Н., Фурсова В., Заховалко А., сільський голова Клименко А., директор Павлівський сількомунгоспу Павленко Є. та дільничний Сотула В..
По закінченню було зазначено, що у разі провокацій з боку ТОВ «БЗК» невідкладно сповіщати голову Павлівської сільської ради, робочу ініціативну комісію, свого депутата, або ж «напряму» дзвонити на 102.