Відкритий лист від жителів села Зелене – Курси А.В. та Лебедева М.В. від 21.03.2017 року

Лист Держгеокадастру виконавчому комітету Вільнянської міської ради від 15.06.2017 року
19.07.2017
Рішення сесії Павлівської сільської ради про заборону розміщення ТОВ “Біляївський збагачувальний комбінат” 27.04.2017
25.07.2017
1 березня 2017 року, Вільнянською районною державною адміністрацією, у рамках проведення громадських слухань, було опубліковано оголошення на сторінках районки про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту детального плану території для розміщення ТОВ «БІЛЯЇВСЬКИЙ ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» кар’єру зі збагачення і переробки каоліну з комплексом будівель та споруд на території Павлівської сільської ради.
На сайті РДА вивісили проект та документацію, в якій на місцевому рівні мало хто розбирається, та оголосили, що у народу є місяць, щоб подумати і внести пропозиції. Дивлячись на те, що відбувається, місцеві жителі одразу ж зрозуміли, що треба діяти, аби не допустити цього.
226 громадян, жителі сіл Біляївка, Зелене, Роздолля та Значкове Павлівської сільської ради, написали особисті звернення та пропозиції щодо існуючого проекту, всі негативні. Ці звернення були передані начальнику відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – головному архітектору району Вільнянської райдержадміністрації – Сосні Оксані Іванівні. Серед заяв був відкритий лист від жителів села Зелене – Курси А.В. та Лебедева М.В.